• Business Of Fashion

    BLUE SCENTS: Οι πιο ξεχωριστές σειρές καλλυντικής περιποίησης έχουν ελληνική υπογραφή


    Μια ελληνική εταιρεία, η BLUE SCENTS, δημιουργεί τα πιο ξεχωριστά και αρωματικά προϊόντα για την επιδερμίδα μας. Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, η εταιρεία χρησιμοποιεί το ελαιόλαδο, το εκχύλισμα σταφυλιού, το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο Αrgan, την αλόη και άλλες πρώτες ύλες για την παραγωγή ολοκληρωμένων σειρών καλλυντικής περιποίησης για το σώμα, τα χέρια και τα μαλλιά.

    Η Blue Scents διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και αρωμάτων, που σίγουρα ικανοποιούν και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, μπορεί να βρει κανείς αφρόλουτρα, body lotion, body cream, κρέμες χεριών, αρωματικά σαπούνια, eau de toilette, ακόμη και αρωματικά κεριά σε μυρωδιές όπως είναι η παιώνια, η γαρδένια, η βιολέτα και το γιασεμί.

    View this post on Instagram

    #bluescents #creatememories #newentry

    A post shared by BLUE SCENTS (@blue_scents) on

    Το mononews.gr μίλησε με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το ελληνικό αυτό brand, που προσφέρει πολυτέλεια και πλούσια αρώματα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μας.

    1. Πώς ξεκίνησε η Blue Scents;

     Ξεκινήσαμε την σειρά φυτικών καλλυντικών blue scents πριν από τρία χρόνια με σκοπό να προσφέρουμε μια ποιοτική, φρέσκια και διαφορετική πρόταση στον χώρο της περιποίησης σώματος. Τα προϊόντα Blue Scents συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα των αρωμάτων και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε και ταυτόχρονα προσφέρονται σε προσιτές τιμές στον τελικό καταναλωτή.

    2. Πού βρίσκετε τις πρώτες ύλες για τα προϊόντα σας;

    Τις πρώτες ύλες μας τις προμηθευόμαστε από σχεδόν όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και από Έλληνες παραγωγούς. Από την εσωτερική αγορά προμηθευόμαστε κυρίως αιθέρια έλαια, ανθόνερα και φυσικά, ελαιόλαδο.

    3. Με ποιο κριτήριο επιλέγετε μια μυρωδιά;

    Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα των μυρωδιών τους. Βάση αυτού επιλέγουμε τα αρώματα κυρίως από το Μεσογειακό περιβάλλον τα οποία μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα δίνουν την ταυτότητα που επιθυμούμε στα προϊόντα μας.

    4. Με ποιο κριτήριο επιλέγετε μια μυρωδιά;

    Στόχος μας είναι να απευθυνόμαστε σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας που θέλουν να έχουν μια ξεχωριστή, ευχάριστη εμπειρία μέσα από τα προϊόντα Blue Scents. Κριτήριο μας είναι η ανάδειξη της διαφορετικότητας του κάθε ατόμου.

    5. Πού βρίσκει κανείς τα προϊόντα Blue Scents;

    Σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία καθώς επίσης και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

    6. Μελλοντικά σχέδια για την εταιρεία;

    Στα άμεσα σχέδια μας είναι η ολοκλήρωση προϊόντων τα οποία απουσιάζουν από το κωδικολόγιό μας, όπως για παράδειγμα αρώματα χώρου και μια σειρά αποκλειστικά για την αγορά των ξενοδοχείων.

    Τα προϊόντα Blue Scents μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

    View this post on Instagram

    #bluescents #luxurysoap

    A post shared by BLUE SCENTS (@blue_scents) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Zoe Apostolou: Το ελληνικό brand που δημιουργήθηκε από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SiBelle: Η εταιρεία που επιμένει ελληνικά και δημιουργεί μοναδικά ρούχα σε προσιτές τιμές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Naya Tsalesi: Το ελληνικό brand από τη Σαντορίνη που αγαπάνε οι Ελληνίδες



    ΣΧΟΛΙΑ