• Business Of Fashion

    Zoe Apostolou: Το ελληνικό brand που δημιουργήθηκε από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες


    Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά brands, που ακούει στο όνομα Zoe Apostolou. Στο κατάστημά της, αλλά και στο e-shop μπορεί κανείς να βρει μοναδικής ποιότητας τσάντες, μεγάλες ή μικρές, φακέλους ή σακίδια, πορτοφόλια και ζώνες. Οι χειροποίητες αυτές δημιουργίες μπορούν να αλλάξουν τελείως μια καθημερινή, αλλά και πιο επίσημη εμφάνιση, καθώς αποπνέουν πολυτέλεια και συνάμα απλότητα. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή μια σύγχρονη γυναίκα.

    Χρησιμοποιώντας πολύτιμα υλικά και με ατελείωτες ώρες δουλειάς, το brand Zoe Apostolou συνεχίζει τη δυναμική του πορεία και γίνεται «σύντροφος» όλο και περισσότερων Ελληνίδων, που επιλέγουν να στηρίξουν την εγχώρια αγορά, αφού όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

    Ένα brand, που δημιουργήθηκε από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες, αποκαλύπτεται στο mononews:

    Πόσα χρόνια υπάρχει το brand;

    Η Zoe Apostolou τον Ιανουάριο του 2019 θα κλείσει 4 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά.

    Ποια είναι η κύρια πηγή έμπνευσής σας;

    Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μία από τις πιο όμορφες χώρες παγκοσμίως,  με τους πιο όμορφους ανθρώπους. Όπου και να κοιτάξεις, δεν μπορείς παρά να εμπνευστείς. Είμαστε δημιουργικός λαός με πολύ έντονο ταμπεραμέντο και βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση τρόπων να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

    Μπορούν οι Έλληνες σχεδιαστές να ανταγωνιστούν τους αντίστοιχους του εξωτερικού;

    Όσο αφορά τη δημιουργικότητα και τη τεχνογνωσία δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τον ανταγωνισμό. Θεωρούμε ότι οι Έλληνες σχεδιαστές μπορούμε να σταθούμε επάξια απέναντι του, με προϊόντα τα οποία πολλές φορές είναι ανώτερα και ποιοτικά και σε σχεδιασμό.

    Σε ποιο κοινό απευθύνεστε;

    Απευθυνόμαστε σε όσους αναζητούν το διαφορετικό και το διαχρονικό. Σε όλους όσους μας επιτρέπουν να τους μυήσουμε στον κόσμο της διακριτικής πολυτέλειας και της προσεγμένης απλότητας.

    Τι υλικά χρησιμοποιείτε;

    Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας δέρματα, υφάσματα, καθώς και εξωτικά δέρματα, αλλά και οτιδήποτε αποτελεί πρόκληση για εμάς όπως για παράδειγμα το PVC (Πολυβινυλοχλωρίδιο). Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και το ξεχωριστό design.

    Πώς θα χαρακτηρίζατε το στυλ των σημερινών Ελληνίδων;

    Οι σημερινές Ελληνίδες έχουν άποψη, στυλ και έντονη προσωπικότητα, που την παρουσιάζουν με πολύ ευφάνταστους τρόπους στην κάθε τους εμφάνιση. Ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά όχι τυφλά! Τις προσαρμόζουν με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να ταιριάζουν και να εκφράζουν τον εαυτό τους.

    Τι θα λέγατε στις Ελληνίδες;

    Η μόνη μας πρόταση είναι: Φορέστε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και ζήστε την κάθε σας στιγμή στο μέγιστο!

    Τι στόχους έχετε για το μέλλον;

    Πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους και δουλεύουμε αδιάκοπα για να τους πετύχουμε. Επιθυμία μας είναι να δραστηριοποιηθούμε στο εξωτερικό και μάλιστα έχουν υπάρξει ήδη συνεργασίες.

    Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάντια Ράπτη: Αποκλειστικά στο mononews η ταλαντούχα σχεδιάστρια που σαρώνει στα social media

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δάφνη Βαλέντε μιλά στο mononews για τη μόδα στην Ελλάδα, την οικολογία και τη νέα της συλλογή Making Waves

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνος Γερακίνης: Ο άνθρωπος πίσω από τα πιο πρωτότυπα και πολυτελή ελληνικά αρώματα



    ΣΧΟΛΙΑ