Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!
Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στην περιρρέουσα αίθηση οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.
Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει από 08.06.2020.
Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον πρώτο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.
Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.mercedes-benz.gr/passengercars/buy/finance-leasing-insurance/Finance.module.html ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Τεχνική βλάβη ακινητοποίησε τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα στον Δομοκό
- ΟΠΑΠ: Γιατι εγκατελειπει το σχέδιο των προνομιούχων μετοχών η Allwyn
- Θεσσαλονίκη: Στις Σέρρες την Πέμπτη 18/12 κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων
- Προοδευτική: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Χρύσα – Λεμονιά Κούτλα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Email-gate αποδήμων: Βγήκε η πρώτη δικαστική απόφαση για αποζημίωση σε πολίτη – Σε εκατομμύρια αναμένεται η ευθύνη του Δημοσίου
Ποιος αγόρασε Optima, τι συμβαίνει με Motor Oil, στα δικαστήρια Grivalia και Στράφτη, το super κάλεσμα της ΕΕΝΕ και του Κρίστιαν, οι γκρίνιες στην Εθνική Ασφαλιστική, η μεταγραφή στην Πειραιώς, οι κινήσεις της Μιλένας Παππά, και το πάρτι της Μελίνας Τραυλού