Προσφέρει αυτονομία άνω των 600 χλμ. και ταχεία φόρτιση 185 kW, που του επιτρέπει να φορτίζει από το 10 έως το 80% σε περίπου 26 λεπτά.
Το νέο Explorer, το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford, έρχεται σήμερα να ορίσει τα πρότυπα και να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την υψηλού επιπέδου γερμανική μηχανολογία με την πλούσια αμερικανική παράδοση της εταιρείας, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα, κορυφαίες επιδόσεις και υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας για όλους τους επιβάτες, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.
Το νέο Explorer διαθέτει αυτονομία έως και 602 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας από 10 έως 80% διαρκεί περίπου 26 λεπτά με χρήση ταχείας φόρτισης DC έως 185 kW για την έκδοση AWD. Μπορείτε να δείτε από κοντά το κορυφαίο EV της Ford, το οποίο θα βρίσκεται για λίγες μόνο ημέρες σε επιλεγμένα σημεία του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να ενημερωθείτε από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Επιπλέον, η Ford σας δίνει την ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα οδηγήσετε το νέο Explorer, πριν από την επίσημη έλευση του μοντέλου στην Ελλάδα, και να «εξερευνήσετε» από πρώτο χέρι τις οδηγικές αρετές του ηλεκτρικού SUV, το οποίο είναι διαθέσιμο για παραγγελία.
Διαθέτει πλούσια σε εκδόσεις γκάμα με μπαταρία ιόντων λιθίου Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range), κίνηση στους πίσω (RWD) ή στους τέσσερις τροχούς (AWD) και δύο επίπεδα εξοπλισμού (Style και Premium). Δείτε από κοντά το νέο Ford Explorer στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων Ford και προγραμματίστε τώρα το δικό σας test drive σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:



Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι θαυμάσιες 16, το έπος των Στασινόπουλων, το ράλι Περιστέρη, ο μαραθώνιος Εξάρχου, η μπάλα του Ηλιάδη, η συγκίνηση του Λάμπρου, η αποτυχία Ζαφειράκη, η νέα βουτιά του Τόλη, τα έργα τέχνης του Οικονόμου
Ένας αρχοντικός γάμος στο Λαγονήσι, εγκαίνια στο Κολλέγιο Αθηνών, φιλανθρωπικό γεύμα για την ΕΛΕΠΑΠ, ένα βιβλίο για γυναίκες, επίδειξη μόδας στην συμπρωτεύουσα, Il Giardino Segretto, τo Vertigo Pool Club
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.