• AUTO

    Nissan Micra χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

    Nissan Micra χωρίς τέλη κυκλοφορίας!


    Με τιμή εκκίνησης στα 14.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς των 400 ευρώ από την Nissan και χωρίς τέλη κυκλοφορίας.

    Διαχρονική αξία το Nissan Micra αποτελεί μια επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές στην κατηγορία Β, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία και τη σχέση αξίας τιμής που διαθέτει.

    Με την αναβαθμισμένη γκάμα του Micra να βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας supermini, η απαλλαγή του μοντέλου από τα τέλη κυκλοφορίας (στις εκδόσεις  Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων), του προσδίδει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα.

    Ο turbo κινητήρας 1.0lt/92PS είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα μειωμένες εκπομπές ρύπων. Η καμπύλη ενισχυμένης ροπής προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση  με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, καθιστώντας την λειτουργία του κινητήρα  ιδανική για οδήγηση στην πόλη,  επιτρέποντας μια πιο ομαλή οδήγηση.

    Παράλληλα, το Micra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό,  σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. H τεχνολογία D-step,  προσφέρει ταχύτερα κατεβάσματα και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

    Tο Micra είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως  Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την έκδοση Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

     Διαβάστε επίσης

    Nissan: Επενδύει στη μάθηση!

    Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai!



    ΣΧΟΛΙΑ