• AUTO

    Ό,τι πιο περίεργο και σατανικό έχει διαπράξει γυναίκα σε αυτοκίνητο…


    Μπορεί να μοιάζει κωμικό ωστόσο είναι ένα γερό μάθημα για όλους μας και κυρίως για τις κυρίες να γνωρίζουν τι κάνουν προτού προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια ανοίγοντας το καπό του αυτοκινήτου τους. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν χρειάζονται σχεδόν τίποτα, εκτός από το να γνωρίζουμε όλοι που τοποθετείται το υγρό που πλένει το παρμπρίζ μας, προκειμένου να το φουλάρουμε όταν η στάθμη του βρίσκεται κάτω από τη μέση.

    Αυτή η σοκαριστική φωτογραφία από το λογαριασμό του Facebook ενός club της BMW στη Γαλλία, μας δείχνει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τι συμβαίνει όταν 5 λίτρα υγρού για τον καθαρισμό του παρμπρίζ πηγαίνουν στο σημείο που τοποθετείται το λάδι του κινητήρα. Το αποτέλεσμα; Αλλαγή κινητήρα για το δύσμοιρο MINI…

    Το λαμπάκι προειδοποίησης για χαμηλό υγρό πλύσης παρμπρίζ του MINI, προφανώς οδήγησε τη γυναίκα να γεμίσει το δοχείο. Ποιο όμως; Όχι το σωστό αλλά εκεί που μπαίνουν τα λάδια του κινητήρα. Κάπως έτσι άρχισε να αδειάζει το συμπλήρωμα του υγρού στο κάρτερ λαδιού. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε να εκπέμπει μπλε καπνό και οι μηχανικοί βρήκαν αυτή τη φρικτή σκηνή με το που άνοιξαν το μοτέρ.

    Ο συνδυασμός των δύο υγρών είναι αναμφίβολα καταστροφικός. Φαίνεται ότι ακόμα και μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας, το λάδι μετατράπηκε σε λάσπη. Το υλικό έχει γίνει ένα λασπώδες καφέ πράγμα. Από κάτω, η κατάσταση φαίνεται ακόμη χειρότερη, αφού το συγκεκριμένο μόρφωμα καλύπτει ολόκληρο το μπλοκ.

    Η ζημιά φαίνεται να είναι ολοκληρωτική. Ακόμα κι αν οι μηχανικοί μπορέσουν να καθαρίσουν όλα αυτά τα σκουπίδια, ο κινητήρας θα έχει την τάση να υπερθερμαίνεται, κάτι που θα μπορούσε να στρεβλώσει τα μέταλλα του. Η εγκατάσταση ενός νέου κινητήρα θεωρείται επιβεβλημένη. Η λύση αυτή είναι αρκετά δαπανηρή. Γι αυτό προσέχουμε πάντα που πάει τι. Αν δεν γνωρίζουμε είναι προτιμότερο να μην πράξουμε τίποτα και να ρωτήσουμε έναν ειδικό…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η σπάνια Maserati του Fangio δημοπρατείται έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα σοκ: Πόσο καταστροφικοί για την υγεία είναι οι ρύποι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…



    ΣΧΟΛΙΑ