• AUTO

    F1 Σιγκαπούρης: Καταποντίστηκαν οι Ferrari, κέρδισε ο Hamilton


    Ο συναρπαστικός κόσμος της F1, του πιο πολυδιαφημισμένου μηχανοκίνητου αθλήματος, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη. Το ενδιαφέρον ήταν και πάλι αμείωτο, αφού τα… μονοπώλια του πρόσφατου παρελθόντος δεν ισχύουν πια και όλα μπορούν να συμβούν με απρόβλεπτο το νικητή σε κάθε γκραν πρι.

    Αυτή τη φορά, ο Lewis Hamilton ήταν ο θριαμβευτής του GP στη Marina Bay της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός έμπειρος πλέον πιλότος, φεύγει από την ασιατική χώρα με τεράστιο αβαντάζ στο σακούλι (28 βαθμοί) για το υπόλοιπο τμήμα του πρωταθλήματος, με τον βασικό αντίπαλο του, τον Sebastian Vettel, να εγκαταλείπει άδοξα στον πρώτο γύρο, μετά από την «επαφή» που είχε ο Max Verstappen με τον Kimi Raikkonen σε ένα χαμό που δημιουργήθηκε στην πίστα.


    Πρωταγωνιστής φυσικά ήταν και η βροχή η οποία ξεκίνησε πριν την έναρξη του αγώνα, γεγονός που επηρέασε τελικά τη μορφή της εκκίνησης στον εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα υπό το φως των προβολέων.
    Δεύτερος στο πόντιουμ ανέβηκε ο Daniel Ricciardo, ενώ στο βάθρο και την τρίτη θέση ανέβηκε ο Valtteri Bottas. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Carlos Sainz με την Toro Rosso, ενώ στις εκπληκτικές επιδόσεις του γκραν πρι συγκαταλέγεται κι εκείνη του Joylon Palmer, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδοξο διαζύγιο στο γάμο Honda-McLaren στην F1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα αστέρια απέσπασε το Ford Fiesta από τον Euro NCAP;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια τεχνολογική πατέντα της Nissan αλλάζει το χάρτη;



    ΣΧΟΛΙΑ