• AUTO

    Μίλα μου για data!


    Η υπηρεσία αναβαθμίζεται για να μπορούν οι χρήστες να αξιοποιούν πρόσθετες λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητα WiFi, ανεξάρτητα από τον κύριο φορέα εκμετάλλευσης δικτύου για την κανονική συνδρομή τους στο smartphone.

    Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για τα οχήματα BMW με λειτουργικό σύστημα BMW 8, 8.5 και 9 με την επιλογή Personal eSIM (SA6PA). Ανάλογα με το μοντέλο, η Personal eSIM ενεργοποιεί το WiFi-Hotspot του οχήματος, τις υπηρεσίες ροής βίντεο στην πρώτη σειρά καθισμάτων και – στην περίπτωση των οχημάτων της Σειράς 7 που διαθέτουν οθόνη BMW Theatre Screen – μια ποικίλη γκάμα υπηρεσιών ψυχαγωγίας που υποστηρίζεται από το Amazon Fire TV.

    Αρχικά ξεκινά να είναι διαθέσιμη πιλοτικά η υπηρεσία σε Γερμανία και Γαλλία, σύντομα όμως θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για την ενεργοποίησή της στα συμβατά οχήματα BMW, οι ιδιοκτήτες μπορούν να διαμορφώσουν εύκολα την Personal eSIM τους μέσω της εφαρμογής My BMW και να εγγραφούν στα ευρωπαϊκά πακέτα δεδομένων της Ubigi (ΕΕ 27 + Ηνωμένο Βασίλειο + CH). Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα €10 το μήνα για απεριόριστο όγκο δεδομένων.

    Η εν λόγω παροχή είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη συστημάτων επικοινωνίας, διαλειτουργικότητας και αυτόνομης οδήγησης των οχημάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    F1: Βιώσιμα ελαστικά FSC

    Το πιο ασφαλές Panda όλων των εποχών!

    Jeep Avenger: Έκδοση 4xe



    ΣΧΟΛΙΑ