• AUTO

    Μαρσέλο Βιέιρα: H αγάπη του για την Porsche, την Audi και την Range Rover -Τα luxury brands που προτιμάει

    • NewsRoom

    Ο Μαρσέλο Βιέιρα, παίκτης του Ολυμπιακού


    Η αγάπη του στα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα είναι κάτι που δεν κρύβεται. Ο άσος του ποδοσφαίρου και παίκτης του Ολυμπιακού Μαρσέλο Βιέιρα  διαθέτει μία συλλογή από πανάκριβα luxury αμάξια, που θα ζήλευαν πολλοί.

    Έχει συνεργαστεί με την Audi και τη BMW, ενώ στην κατοχή του έχει μεταξύ άλλων μοντέλα της Range Rover και Porsche.

    H συλλογή των Audi

    Ως παίκτης της Real Madrid και λόγω της χορηγίας από την Audi, το 2019, ο Μαρσέλο Βιέιρα έγινε κάτοχος ενός Audi A7 Sportback, αξίας άνω των 70.000 δολαρίων, ύστερα από δωρεά της εταιρείας ενός αυτοκινήτου σε όλους τους παίκτες της Real Madrid.

    Σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες του, o Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου προτίμησε ένα sport μοντέλο.

    O Μαρσέλο Βιέιρα δίπλα στο αμάξι που του χάρισε η Audi

    Δεν είναι όμως το μόνο μοντέλο Audi που κατέχει το αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης φαίνεται να έχει μια αδυναμία σε αυτό το brand.

    Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, έχει στη κατοχή του κι ένα Audi Q7 SUV, με μηχανή V8, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 55.000 δολάρια.

    Κι αυτό ίσως είναι το πιο «φθηνό» μοντέλο που έχει στην κατοχή του, καθώς στη συλλογή του υπάρχει κι ένα ακόμη Audi, το RS6 Sports Wagon.

    Με έναν από τους ισχυρότερους κινητήρες, ήπια υβριδική τεχνολογία και twin turbo μοτέρ, το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να φτάσει από 0 στα 60 μέσα σε 3,6 δευτερόλεπτα. Η αξία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 120.000 δολάρια.

    Porsche και Range Rover

    Η avant guard πολυτέλεια του Range Rover Velar, κέρδισε τον άσο του ποδοσφαίρου, ο οποίος έσπευσε να προσθέσει ένα ακόμα luxury αυτοκίνητο στη συλλογή του. Πρόκειται για ένα SUV, του οποίου η αξία ξεπερνάει τα 100.000 δολάρια.

    Δίπλα στο αγαπημένο του Range Rover Velar

    Η τελευταία «αγάπη» του Μαρσέλο, το αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται να κάνει τις βόλτες του τον τελευταίο καιρό, είναι μια Porsche Tycan turbo, ένα σπορ αμάξι το οποίο εγγυάται να πάει από 0 στα 60 χλμ σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

    Η τιμή του μπορεί να ξεκινήσει από 100.000 και να εκτοξευτεί στα 190.000 δολάρια.

    Αν και ο Βραζιλιάνος super star του ποδοσφαίρου, δεν επιλέγει συχνά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τα αμάξια του, έχει κάνει μία εξαίρεση για την αγαπημένη του Porsche του αλλά και το Range Rover.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρσέλο Βιέιρα: O businessman πίσω από τον super star του ποδοσφαίρου



    ΣΧΟΛΙΑ