• Business

    Μαρσέλο Βιέιρα: O businessman πίσω από τον super star του ποδοσφαίρου

    • NewsRoom

    Μαρσέλο Βιέιρα, παίκτης του Ολυμπιακού


    Το ποδόσφαιρο δεν είναι η μόνη ασχολία του ταλαντούχου Βραζιλιάνου Μαρσέλο Βιέιρα, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό κόσμο.

    Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, που προκάλεσε φρενίτιδα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, βιώνοντας την αποθέωση το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο του Καραϊσκάκη, διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο.

    Ο Μαρσέλο Βιέιρα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”

    Ακίνητα, πολυτελή αυτοκίνητα, επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού, ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και… κομμωτήριο είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητές του κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού, χάρη στις οποίες έχει εκτοξεύσει το net worth του σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

    Πολυτελή ακίνητα και αυτοκίνητα

    Ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου έχει δεκάδες ακίνητα στην χώρα του αλλά και στην Ισπανία. Παράλληλα έχει δύο εταιρείες που ασχολούνται με real estate στην Ισπανία, με κεντρικά γραφεία στη Μαδρίτη.

    Δεν έχει κρύψει την αγάπη του και για τα αυτοκίνητα, έχοντας στην κατοχή του μία σειρά από πανάκριβα brands όπως Lamborghini, Range Rover, Audi, Mercedes Benz, τα οποία συνολικά εκτοξεύουν τη περιουσία του σε δεκάδες εκατομμύρια.

    Μία μεγάλη του αγάπη είναι και η κομμωτική, άλλωστε ο ίδιος σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, έχει κόψει πολλές φορές τα μαλλιά τους, καθώς έχει μεγάλο ταλέντο.

    Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας άνοιξε πρόσφατα το πρώτο του κομμωτήριο, ενώ συνδυάζει και τις συνεργασίες τους, κάνοντας προσφορές στους πελάτες του.

    Ο Μαρσέλο Βιέιρα έξω από το κομμωτήριό του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

    Έχει συνεργασία με εταιρείες κοσμημάτων, όπως η Two Jeys και προσφέρει ακόμα και δωρεάν κουρέματα σε όποιους φοράνε κοσμήματα των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

    Επενδύσεις στο ποδόσφαιρό

    Οι κορυφαίες επιδόσεις του στο ποδόσφαιρό το οδήγησαν και σε μεγάλες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands στην αθλητική ένδυση και υπόδηση, όπως οι Adidas και η Nike.

    Δεν ξεχνάει όμως και την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρό κι έχει προχωρήσει στην απόκτηση μιας βραζιλιάνικης ομάδας, της Azuriz το 2017 και κατέχει το 70% της πορτογαλικής Mafra, δύο επιχειρηματικές δραστηριότητες που θεωρεί ο ίδιος ότι αποτελούν ιδανική γέφυρα μεταξύ της βραζιλιάνικης και της ευρωπαϊκής αγοράς.

    Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε επιχειρήσεις που κάνουν επενδύσεις στο ποδόσφαιρό, όπως η εταιρεία συμμετοχών Doze.

    Η ισχυρή βάση των θαυμαστών του επιβεβαιώνεται και στα social media, καθώς οι ακόλουθοί του ξεπερνούν τους 100.000.000 συνολικά σε Facebook. Youtube, Twitter και Instagram, με τους λογαριασμούς αυτούς να αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για να διαφημίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και τις συνεργασίες του.

    Διαβάστε επίσης:

    Bloomberg: Το μεγάλο στοίχημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League



    ΣΧΟΛΙΑ