Η Ford κατασκεύασε την 150.000ή Mustang Mach-E, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 37 χώρες για το 2023.
Από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή της πριν από περίπου δύο χρόνια, έχουν παραχθεί εκατόν πενήντα χιλιάδες αυτοκίνητα αριθμός ορόσημο καθώς η εταιρεία αυξάνει την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στις 600.000 μονάδες ετησίως μέχρι τα τέλη του 2023 και σε πάνω από 2.000.000 ετησίως μέχρι το 2026. Οι πωλήσεις της Mustang Mach-E είναι απόρροια πελατών που αντικαθιστούν ένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικό – περισσότεροι από 8 στους 10 πελάτες στις ΗΠΑ και 9 στους 10 στην Ευρώπη – αποδεικνύοντας ότι η Ford δημιουργεί ηλεκτρικά οχήματα που ικανοποιούν ευρύτερα τις ανάγκες των πελατών. Η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο για το 2023, έναντι 22 που ήταν την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας της. Η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι από τις πιο πρόσφατες αγορές που προστέθηκαν στο εμπορικό δυναμικό της Mustang Mach-E. Η παγκόσμια αύξηση των πωλήσεων του μοντέλου έρχεται καθώς η Ford συνεχίζει να αναβαθμίζει το εργοστάσιο της στο Cuautitlán του Μεξικού – το οποίο κατασκεύασε το 150.000ό όχημα – για να υποστηρίξει ακόμη περισσότερους πελάτες.

Η Mustang Mach-E συνεχίζει να αποδεικνύει τη δημοτικότητά της κατακτώντας βραβεία και διακρίσεις, όπως ο τίτλος North American Utility of the Year 2021, το βραβείο Top-Rated Luxury Electric Vehicle του Edmunds και πολλά ακόμα. «Το εργοστάσιο είναι γεμάτο ζωή», δήλωσε η Deborah Manzano, διευθύντρια της Ford στον τομέα της κατασκευής. «Υπάρχει μία νέα γραμμή μπαταριών, μία νέα γραμμή πλαισίου, μία πρόσθετη γραμμή συναρμολόγησης – κυριολεκτικά εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμου χώρου για να κατασκευάζουμε περισσότερες Mustang Mach-E. Πρόσφατα προσθέσαμε και ένα νέο βαφείο. Τίποτα δεν μένει στάσιμο για πολύ!».

Διαβάστε επίσης
Θεματικό πάρκο στη Μεγαλόπολη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Είναι η αμιβανταμάμπη το φάρμακο που νικά τον καρκίνο του πνεύμονα; Αλήθειες και μύθοι
- Γιατί πέφτουν οι τράπεζες, οι ξεχωριστές ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Allwyn, το mega deal Βαρδινογιάννη-Στάσση, η κερδοσκοπία της Φιλίππα και το «χαστούκι», ο χρυσός μισθός της Δαμανάκη, η Banco Safra πάει Ρηγίλλης, το κάλεσμα των Coustas και η εξομολόγηση της Βίσση και η Ιωάννα Λαλαούνη στο My Story
- Λίγα λόγια και σταράτα για Aegean, Φουρλή, Metlen και με οδηγό τις Goldman Sachs και Morgan Stanley ποιες 2 μετοχές είναι ΤΩΡΑ τα απόλυτα play
- Blancpain Ladybird Tribute: Ένα χαμένο ρολόι, επτά μοναδικές δημιουργίες και μια ιστορία γεμάτη μυστήριο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Βαγγέλης Μαρινάκης για τα Στενά του Ορμούζ: «Καλύτερα να πληρώνουμε τέλος διέλευσης παρά να κλείσουν»
Αφοπλιστικός Γιώργος Οικονόμου: «Τα κάνω όλα για τα λεφτά» – «Ασχολήθηκα με τη ναυτιλία γιατί οι μαθηματικοί δεν βγάζουν χρήματα»
Η λάμψη ΕΛΠΕ και MOH, ο ισπανικός χρησμός για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τα γενέθλια του Προκοπίου, όλοι οι εφοπλιστές στον Καραβία, η Αποστολάκη, οι ασφαλιστικές και η κερδοσκοπία, ο «βρυκόλακας» των ταυτοτήτων και οι μυστικές συζητήσεις επιχειρηματιών για τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.