• AUTO

    F1 Ιταλία: Πρώτη σε τηλεθέαση η μετάδοση της Formula 1!


    Ο Φερστάπεν έγραψε ιστορία, οι Ferrari μονομάχησαν και οι τηλεθεατές παρέμειναν καρφωμένοι στους δέκτες τους.

    Το 14ο Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στη θρυλική πίστα της Μόντσα και μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, είχε νικητή για 10ο συνεχή αγώνα τον Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος έγραψε ιστορία με ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία του σπορ!

    H συναρπαστική δράση της FORMULA 1 κέρδισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε 17,9% και ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με διαφορά 2,6 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

    Το επιμέρους ανδρικό κοινό ηλικίας 45-54 κατέγραψε 27,2%,  ενώ οι πιο φανατικοί της Formula 1 ήταν οι άνδρες ηλικίας 18-24 που άγγιξαν το 44,7%!  Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1, αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό 18-24 το Grand Prix της Ιταλίας κατέγραψε 17,7%.

    Στην εκπομπή «Formula 1 Show οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στη Μόντσα, Μαρία Θωμά, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, Πάνος Σεϊτανίδης μας μεταφέραν τον παλμό της πίστας με αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από την καρδιά της δράσης. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

    Ακόμα, ο διευθυντής της FIA στη Formula 1, Νικόλας Τομπάζης, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για το F1 In Schools. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

    Δείτε τις δήλωσεις των Φερστάπεν, Πέρεζ και Σάινθ μετά το τέλος του αγώνα εδώ. Δείτε ένα βίντεο με τη θριαμβευτική νίκη του Μαξ Φερστάπεν εδώ. Δείτε τους πανηγυρισμούς των Φερστάπεν, Πέρεζ και Σάινθ μετά το τέλος του αγώνα εδώ.

    Τα μονοθέσια δίνουν επόμενο ραντεβού την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, στη Σιγκαπούρη, για έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα υψηλών ταχυτήτων που θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μη χάσετε στιγμή!

    Διαβάστε επίσης:

    Volvo Cars Tech Fund

    Aνανέωση στα σημεία για το Mazda3!

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρώτα η ασφάλεια!



    ΣΧΟΛΙΑ