• AUTO

    F1: Η Saudia χορηγός της Aston Martin

    Portrait, Pit Stops, Bahrain International Circuit, GP2301a, F1, GP, Bahrain The Aston Martin pit crew take their positions for a stop


    O κρατικός αερομεταφορέας της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε πως γίνεται επίσημος παγκόσμιος Airline Partner της Aston Martin.

    Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 19/3 στη παραλία της Τζέντα στη Σαουδική Αραβία. Θα είναι ο 3ος αγώνας που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία. Η χώρα επενδύει σταθερά στη F1, καθώς η Aramco είναι χορηγός του πρωταθλήματος αλλά και της Aston Martin. Tώρα και η SAUDIA γίνεται χορηγός της ίδιας ομάδας. Η αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας πετά σε 100 προορισμούς από το King Abdulaziz International Airport της Τζέντα όπου γίνεται και ο αγώνας αυτή την Κυριακή στην παραλία της Κόκκινης Θάλασσας. Όσον αφορά στους προορισμούς που έχουν GP η SAUDIA πετά σε Μπαχρέιν, Ιταλία, Ισπανία, Μονακό, Καναδά, Βρετανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Κατάρ και Άμπου Ντάμπι.

    Ο Khaled Tash, επικεφαλής μάρκετινγκ του Ομίλου SAUDIA, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο στρατηγικών αθλητικών συνεργασιών της SAUDIA και ανακοινώνουμε την πιο πρόσφατη συνεργασία μας με ένα τόσο διάσημο όνομα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει τους ανθρώπους και να δημιουργεί έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Ως εκ τούτου, ήμασταν εξαιρετικά επιλεκτικοί στην επιλογή κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών ομάδων που μοιράζονται το όραμά μας. Με πάθος για την προώθηση της καινοτομίας και των πρωτοβουλιών με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε βρει έναν φυσικό συνεργάτη στην Aston Martin. Μαζί, ανυπομονούμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες για τους οπαδούς της Formula 1 καθ’ όλη τη σεζόν του 2023.”

    Ο Jefferson Slack, επικεφαλής μάρκετινγκ της AMF1 δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Saudia και είναι μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία ενόψει του αγώνα στη Τζέντα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σαφώς, υπάρχει μια στρατηγική συμμαχία μεταξύ μας, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά το παγκόσμιο ταξιδιωτικό μας αποτύπωμα. Η άφιξη της SAUDIA όχι μόνο αναδεικνύει τις ευκαιρίες που προσφέρει η F1 σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά υπογραμμίζει επίσης τη δύναμη και την ελκυστικότητα του ονόματος Aston Martin».

    Η SAUDIA ξεκίνησε και έναν διεθνή διαγωνισμό που θα δώσει σε οπαδούς την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία AMF1. Περισσότερα θα μάθετε εδώ

    Διαβάστε επίσης

    Μια διαφημιστική καμπάνια 40 ετών!



    ΣΧΟΛΙΑ