• ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

    EKO Acropolis Rally 2023

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Όνειρο ζωής!

    • Τάκης Πουρναράκης

    Ξεκινά σε λίγες μέρες (7 – 10/9) με Μεγάλο Χορηγό την Κωτσόβολος και αναμένεται να συναρπάσει πληρώματα, ομάδες, θεατές και τηλεθεατές.

    Στον αγώνα θα συμμετέχουν φέτος 70 πληρώματα (140 άτομα) απ’ όλο τον κόσμο. Τα αυτοκίνητα θα τα υποστηρίξουν 1.400 μηχανικοί σε περισσότερες από 30 ομάδες και θα τα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 300 χιλιάδες θεατές από κοντά και περισσότεροι από 50 εκατ. τηλεθεατές μέσω της κάλυψης του WRC+.

    Θέλγητρο για όλους η ομορφιά του τόπου: Για τους αθλητές είναι η πρόκληση που συνιστά η μοναδική μορφολογία του ελληνικού εδάφους. Για τους θεατές η επαφή με τη φύση και ο θαυμασμός για τα οριακά περάσματα των οδηγών. Για τους τηλεθεατές, το κορυφαίο θέαμα και το μοναδικό φόντο μέσα στο οποίο προσφέρεται. Όλοι έχουν κάτι να προσμένουν, όλοι θέλουν να το ζήσουν.

    Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια δυναμικής παρουσίας του αγώνα στη διεθνή αθλητική σκηνή. Από το 1953 το Ράλλυ Ακρόπολις έχει σαν στόχο να δημιουργεί τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μέσα από τους αγώνες Ράλλυ εξελίχθηκαν οι προδιαγραφές ασφαλείας αλλά και η τεχνολογία που απολαμβάνουμε σήμερα στα συμβατικά αυτοκίνητα.

    Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι συνυφασμένη με τον χαρακτήρα των Ράλλυ, ενώ ταυτόχρονα είναι συνώνυμο της Κωτσόβολος που ως Μεγάλος Χορηγός, στηρίζει για 3η συνεχή χρονιά το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

    Ειδικότερα για τους θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα στο Rally Village της ΕΚΟ Super Special Stage που θα διεξαχθεί με επίκεντρο την πλατεία Νερού (ώρα προσέλευσης 17:00) και στη συνέχεια στο ΕΚΟ Service Park στη Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας από 8-10 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν από την Κωτσόβολος πολλές δραστηριότητες, μοναδικές εκπλήξεις, διαγωνισμοί και δώρα.

    Όλες τις ημέρες των αγώνων, η Κωτσόβολος θα γιορτάσει τα 70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό στα Social Media και καλεί τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να λάβουν μέρος για να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο.

    Η διαδικασία απλή: Ανεβάζεις την καλύτερη φωτογραφία σου από το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με post στο Facebook ή στο Instagram με hashtag #KotsovolosRally και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα μοναδικό ταξίδι 2 ατόμων στο Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης 26-29 Οκτωβρίου 2023 με το αγαπημένο σου πρόσωπο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

    Παράλληλα, η εμπειρία επίσκεψης στο Service Park που βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι ξεχωριστή. Εκεί μπορείς να σφυγμομετρήσεις τους οδηγούς και τους συνοδηγούς, να αφουγκραστείς την αγωνία των μηχανικών στη μάχη με το χρόνο, τον κόπο των τεχνικών που τους βρίσκουν χαράματα να προσπαθούν ακόμη να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα αλλά και των θεατών που ενθουσιάζονται με την έντονη δράση.

    Και μην ξεχάσεις ότι από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Service Park στη Λαμία η Κωτσόβολος θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της ξεχωριστές εκδηλώσεις κάθε ημέρα. Η Κωτσόβολος έχει φροντίσει να δημιουργήσει μία γιορτινή ατμόσφαιρά με μουσική και χορευτικά, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά δροσερά mocktails και μοναδικές εκπλήξεις. Μάλιστα, θα φιλοξενεί στο περίπτερό της έναν gaming χώρο, ώστε οι λάτρεις της ταχύτητας, να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στο sim racing.

    Πάρε μέρος στα 70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις και στα εντυπωσιακά activations της Κωτσόβολος, ζήσε την εμπειρία και γράψε και εσύ την ιστορία του Ράλλυ, με τον δικό σου τρόπο! Την Κυριακή 10/10 στις 16:00 λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας μια μεγάλη γιορτή και η απονομή στους νικητές. Αν είσαι εκεί αξίζει να τους χειροκροτήσεις.

    Μάθε περισσότερα για τα events, τους διαγωνισμούς, τα δώρα και τις εμπειρίες που η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις για σένα εδώ.

    Ανακαλύψτε όλο το αφιέρωμα EKO ACROPOLIS RALLY DIARY 2023

    Διαβάστε επίσης:

    Μια πόλη, μια γροθιά!

    ΕΚΟ Acropolis Rally: 70 στα 70!

    Γιώργος Κεχαγιάς: Λίγες μέρες πριν τον αγώνα…