Ένας συμπατριώτης μας, με μακρά θητεία στο χώρο του αυτοκινήτου και στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην ιεραρχία της Mercedes παγκοσμίως.
Για πολλούς από εμάς θα είναι πάντα ο φίλος μας ο Δημήτρης. Ξεκίνησε στη Mercedes Benz Hellas το 1992. Επικεφαλής της Mercedes Benz Hellas στον τομέα των φορτηγών και μετέπειτα (2001) των επιβατικών αυτοκινήτων, τον θυμάμαι για χρόνια, ευγενικός προσηνής και πραγματικός γνώστης του αντικειμένου.
Έφυγε ακολουθώντας ανοδική πορεία εντός της Mercedes σε Νότια Αμερική και ειδικότερα στη Βραζιλία βρέθηκε στην Ν. Κορέα και από 1/1/2021 αναλαμβάνει χρέη διευθυντή marketing και πωλήσεων σε όλη τη Βόρεια Αμερική: ΗΠΑ, Καναδά. Επιπλέον ο 53χρονος Έλληνας μάνατζερ απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κεντ και του Imperial College θα είναι και ceo της MBUSA.
Η ανακοίνωση έγινε από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Daimler AG, Britta Seeger υπεύθυνη παγκοσμίως για το marketing και τις πωλήσεις, στην οποία θα αναφέρεται ο κ. Ψυλλάκης. Η έδρα του κ. Ψυλλάκη θα είναι η Ατλάντα των ΗΠΑ.
Στο νέο του ρόλο ο κ. Ψυλλάκης θα έχει την ευθύνη για τα επιβατικά αυτοκίνητα της Mercedes σε ΗΠΑ και Καναδά. Η MBSUA στην οποία θα είναι διευθύνων σύμβουλος έχει 1600 υπαλλήλους και 380 ντήλερ συνεργάτες. Αντίστοιχα στον Καναδά υπάρχουν άλλοι 1200 υπάλληλοι και 60 ντήλερ συνεργάτες.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κυβέρνηση Τραμπ ανακαλεί πάνω από 20 πρέσβεις των ΗΠΑ που διορίστηκαν επί Μπάιντεν
- Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε με άλλους 5 άνδρες τη σύζυγό του
- Παναμάς: Το τάνκερ που σχετίζεται με τη Βενεζουέλα και αναχαιτίστηκε από τις ΗΠΑ δεν ακολούθησε τους ναυτιλιακούς κανόνες
- Mercedes: Διακανονισμός 150 εκατ. με τις πολιτείες των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές