ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
Σε θετικό έδαφος επέστρεψαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς η αισιοδοξία επέστρεψε στους επενδυτές μετά από δημοσίευμα του Bloomberg για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο χώρες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και αναμένεται να ολοκληρώσουν την συμφωνία «πρώτης φάσης» πριν τις 15 Δεκεμβρίου, ημερομηνία στην οποία οι ΗΠΑ έχουν προγραμματίσει να επιβάλουν νέους δασμούς στις κινεζικές εισαγωγές. Άλλωστε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ από το Λονδίνο φρόντισε να ενισχύσει το κλίμα, δηλώνοντας πως οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά.
Έτσι ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο +0,7% στις 27.693 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με άνοδο 0,76% στις 3,116 μονάδες, ενώ ο Nasdaq με κέρδη 0,58% στις 8.569 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Πόσα SMS θα σταλούν σήμερα – Η παρουσίαση στον πρωθυπουργό
- Ο αόρατος γίγαντας του real estate: Πώς ο Mr Zara χτίζει τη δική του, παγκόσμια αυτοκρατορία στα ακίνητα
- Ασφαλιστικές: Εντείνονται οι πιέσεις κατά των ιδιωτικών κλινικών για το κόστος υγείας
- Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
