ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Ενδείξεις εκτόνωσης των σφοδρών πιέσεων που είχε δεχθεί τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις παρουσιάζει σήμερα η μετοχή των Folli Follie. Αν και το «χαρτί» άνοιξε πτωτικά με απώλειες 6,38%, γρήγορα ανέκαμψε περνώντας μάλιστα κάποια στιγμή και σε θετικό έδαφος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο των συναλλαγών, η μετοχή έδειξε να σταθεροποιείται στα ίδια επίπεδα με το χθεσινό κλείσιμο (7,52 ευρώ), με παράγοντες της αγοράς να έχουν την αίσθηση ότι τουλάχιστον στην αρχή της συνεδρίασης εμφανίζονται ισχυρές εντολές αγορών από το εξωτερικό.
Η «ιδιαιτερότητα» της εταιρείας μετά τον όλο σάλο που έχει δημιουργηθεί καθιστά εκ των πραγμάτων και σήμερα ορατό το ενδεχόμενο της έντονης μεταβλητότητας στην τιμή της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.