ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης, οι ευρωαγορές, εν αναμονή της απόφασης της FOMC της Fed αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της κεντρικής τράπεζας.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 472,46 μονάδες με οριακές απώλειες -0,06%. Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο οι Solvay S.A. (8,18%) και Idorsia Ltd. (6,16%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι NEL ASA (-9,25%) και Viaplay Group AB Series B (-8,83%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.548,44 μονάδες με οριακή άνοδο 0,08%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.766,05 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,15%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.531,22 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,16%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς χρηματιστηριακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.295,69 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,15%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 στις 10.096,10 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,22%.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Στυλιανίδη με Ντόζα (ΒΕΠ) για θέματα ναυτιλιακής εκπαίδευσης και ναυπηγοεπισκευής
SunriseMezz: Εισέπραξε πληρωμές τοκομεριδίων ύψους 3,67 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.