ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ, οι τράπεζες και τα μεγάλα πορτοφόλια, o serial dealer Εξάρχου και το 4o deal, η ανάλυση του Ψάλτη, τα περίεργα της Superbet, ο… τιτανοτεράστιος Τσάφος, η Σταθάκη και η NEXI που καίγεται και γιατί ο Ρέμος θα είναι off
Ισχυρές πιέσεις δέχτηκαν οι μετοχές του ομίλου Κόκκαλη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Λίγο πριν τις δημοπρασίες η Ιntralot κατέγραφε απώλειες 18,76%, η Ιntracom έχανε 17,28% και η Ιntrakat χάνει 1,98%.
Μετά τις δημοπρασίες η Intralot έκλεισε σχεδόν στο -26,89% και στα 0,378 ευρώ, η Ιntracom απώλεσε 18,76% και η Intrakat έχασε 1,98%.
Στο χρηματιστήριο του Βερολίνου, το ομόλογο της Intralot λήξης 2024, διαπραγματευόταν 21,48% χαμηλότερα στις 63,6 μονάδες βάσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sector16: O Ρώσος χάκερ «Digit» ξεσκεπάζει το κύκλωμα πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές ενέργειας παγκοσμίως
- Η GameStop εξετάζει πιθανή πρόταση εξαγοράς του eBay – Άλμα στη μετοχή και ανατροπή στα M&A δεδομένα
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.