• Cryptocurrencies

    Τι συμβαίνει με το Shiba Inu; Νέο ρεκόρ για το crypto με την αξία του στα 25 δισ. δολάρια

    • Bloomberg

    Vlad Tenev, CEO Robinhood


    Το Shiba Inu, το κρυπτονόμισμα που ανεβοκατεβάζει τις τελευταίες εβδομάδες με τις αναρτήσεις του στο twitter o Elon Musk, καταγράφει νέα υψηλά. Αυτή τη φορά ώθηση στο token έχουν δώσει οι προσδοκίες για την είσοδο του στην πλατφόρμα Robinhood Markets.

    Το ψηφιακό νόμισμα SHIB, όπως είναι γνωστό, έχει αυξηθεί κατά 13% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko. Πρόκειται για το 11ο μεγαλύτερο κρυπτονομίσμα παγκοσμίως, με αγοραία αξία σχεδόν 25 δισ. δολάρια.

    Ένα αίτημα στην πλατφόρμα Change.org που ζητά από τη Robinhood να συμπεριλάβει το Shiba Inu — ένα κρυπτονόμισμα meme εμπνευσμένο από το Dogecoin — έχει τώρα περισσότερες από 330.000 υπογραφές. Kατά τη διάρκεια του conference call που πραγματοποίησε η Robinhood για τα κέρδη της, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vlad Tenev, δήλωσε ότι εξετάζει «προσεκτικά» την προσθήκη νέων νομισμάτων στις παροχές της.

    «Αισθανόμαστε πολύ καλά με τα νομίσματα που περιλαμβάνονται αυτήν τη στιγμή στην πλατφόρμα μας και για οποιαδήποτε νέα νομίσματα προσθέσουμε θέλουμε να νιώθουμε εξίσου, αν όχι περισσότερο καλά», τόνισε ο Tenev.

    Η αγορά crypto θεωρείται καθοριστική για την ανάπτυξη της Robinhood. Τον περασμένο μήνα, η χρηματιστηριακή αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να προσφέρει crypto πορτοφόλια, ένα εργαλείο που επιτρέπει στους επενδυτές να στέλνουν και να λαμβάνουν ψηφιακά νομίσματα.

    Η λίστα αναμονής για αυτό το προϊόν έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο πελάτες, επισήμανε η εταιρεία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του χρηματιστηρίου, το 64% των εσόδων από κρυπτονομίσματα προήλθε από το Dogecoin.

    Οι συναλλαγές στο Shiba Inu ήταν ασταθείς κατά την πρόσφατη ανοδική του πορεία.

    Το crypto κατρακύλησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι δεν έχει στην κατοχή του κανένα Shiba Inu.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ