• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Βουτιά κάτω από τα 39.000 δολάρια

    • Bloomberg
    Bitcoin

    Bitcoin


    Το Bitcoin υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο άνω του ενός μηνός, καθώς τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να πλήττονται από την απομάκρυνση των επενδυτών από τις επενδύσεις υψηλού κινδύνου.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου υποχώρησε έως και 4,2% στα 38.580 δολάρια τη Δευτέρα. Tο δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, Ether, σημείωσε πτώση 4,7%, υποχωρώντας στα 2.902 δολάρια. Η αξία της παγκόσμιας αγοράς crypto μειώθηκε κατά περίπου 4% τις τελευταίες 24 ώρες, στα 1,9 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την CoinGecko.

    Τα τεχνικά γραφήματα υποδηλώνουν ότι παρά την πρόσφατη πτώση του Bitcoin, “δεν είναι κοντά σε μια ένδειξη υπερπώλησης” και η βραχυπρόθεσμη υποστήριξη των 35.000 δολαρίων, πιθανότατα δεν θα διατηρηθεί, δήλωσε ο John Roque, τεχνικός αναλυτής της 22V Research, σε σημείωμα την Κυριακή. «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα φτάσει στο επίπεδο των 30.000 δολαρίων», είπε.

    Bitcoin continues to drop, but the RSI isn't yet oversold
    Το Bitcoin συνεχίζει να υποχωρεί, αλλά ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) δεν βρίσκεται σε επίπεδα “υπερπώλησης”

    Το Bitcoin αντιμετωπίζει δυσκολίες τους τελευταίους μήνες. Διαπραγματεύεται κατά κύριο λόγο σε ένα εύρος μεταξύ 35.000 έως 45.000 δολαρίων φέτος, καθώς η Fed άρχισε να αυξάνει τα επιτόκια εν μέσω του επίμονα υψηλού πληθωρισμού.

    Η ανάλυση από τον πάροχο δεδομένων Glassnode δείχνει ότι το ενδιαφέρον για το Bitcoin παρέμεινε περιορισμένο, με μικρή ανάπτυξη στη βάση χρηστών του κρυπτονομίσματος και ελάχιστες ροές νέας ζήτησης.

    Ωστόσο, ορισμένοι οπαδοί του κρυπτονομίσματος συνεχίζουν τις προβλέψεις για εκτίναξη της τιμής του στα 100.000 δολάρια και ακόμη υψηλότερα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Antoni Trenchev: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 100.000 δολάρια μέσα σε ένα χρόνο

    MoonPay: Επενδύσεις 87 εκατ. δολαρίων από δημοφιλείς celebrities στην εταιρεία crypto



    ΣΧΟΛΙΑ