• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Στα 90.000 δολάρια βλέπουν οι αναλυτές τον επόμενο στόχο

    • Bloomberg
    Bitcoin: Στα 90.000 δολάρια βλέπουν οι αναλυτές τον επόμενο στόχο

    Katie Stockton, ιδρύτρια της Fairlead Strategies


    Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα σημειώνει το Bitcoin μετά το νέο υψηλό που κατέγραψε την Τετάρτη, με τους αναλυτές να ανεβάζουν τον πήχη για το επόμενο ράλι στα 90.000 ή και 100.000 δολάρια.

    Το ψηφιακό νόμισμα βρίσκεται στην περιοχή των 62.000 δολαρίων, καθώς οι traders παρακολουθούν πως διαμορφώνεται το τοπίο μετά την πρώτη εισαγωγή του ETF σε Bitcoin στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου σκαρφάλωσε την Τετάρτη σχεδόν στα 67.000 δολάρια. Η μετάβαση στα νέα υψηλά οδηγεί τους αναλυτές στην αναζήτηση νέων στόχων, όχι στα 168.000 δολάρια ή στο 1 εκατομμύριο δολάρια που βλέπουν οι ενθουσιώδεις οπαδοί του, αλλά αρκετά υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.

    «Οι αρχικοί ανοδικοί στόχοι για Bitcoin πάνω από τα 65.000 δολάρια, βρίσκονται κοντά στα 72.500 δολάρια, έπειτα στα 89.000 δολάρια, και εκτιμάται ότι είναι σίγουρα προσιτοί στόχοι μετά την διάσπαση της προηγούμενης κορυφής”, έγραψε η Fundstrat σε πρόσφατο report. Ο τελευταίος στόχος αποτελεί μία κατά 100% επέκταση του ράλι από τα χαμηλά του περασμένου Μαρτίου, επισημαίνει.

    Το Bitcoin κατέγραψε το νέο ρεκόρ εν μέσω της αναμονής του αμερικανικού ETF, καθώς και των συνεχιζόμενων θεσμικών επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προβλέπουν άνοδο του token στα 100.000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της BitMEX, Alexander Hoptner, ο οποίος έκανε λόγο για αυτό το επίπεδο σε μια συνέντευξη στο Bloomberg Television την Παρασκευή.

    Technical strategists see a key level for Bitcoin around $90,000

    Η Katie Stockton, η ιδρύτρια της Fairlead Strategies, δήλωσε τη Δευτέρα — πριν από το πρόσφατο ρεκόρ — ότι η άνοδος σε νέα υψηλά παρέχει μια θετική μακροπρόθεσμη τάση που τοποθετεί τον στόχο του ψηφιακού νομίσματος στα 89.800 δολάρια.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ