ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια υποβολής αιτήματος της εταιρίας «ΕΛΒΙΕΜΕΚ» (ISIN: GRS250073004) βάσει του άρθρου 6.3.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναβάλλει την αφαίρεση των μετοχών της εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου, που είχε ορισθεί για τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023, μέχρι την εξέταση του ανωτέρω αιτήματος.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο: Παραδόθηκε στις διεθνείς πιέσεις – Εβδομαδιαίες απώλειες 3% για τις τράπεζες
HSBC: «Ταύρος» για Ελλάδα – Οι επτά μετοχές για το χαρτοφυλάκιο των επενδυτών
Bitcoin: Κοντά σε χαμηλό διμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.