array(0) {
}
        
    
Menu
0.29%
Τζίρος: 88.36 εκατ.

«Πριν έρθει η Λευτεριά»: Ένα βιωματικό οδοιπορικό στην Ελληνική Επανάσταση

Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Comments

Στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το εναγώνιο κάλεσμα «των προοδευτικών δυνάμεων» για την δημιουργία της «μεγάλης κεντροαριστεράς», δεν μπορούν να ξεφύγουν από  τις ιδεολογικές τους αναλύσεις που αντιλαμβάνονται την μεταπολίτευση ως συνέχεια της χούντας.

Διατηρούν από το 2012 τον πολιτικό σχεδιασμό που βασίζεται στον καταγγελτικό λόγο. Δεν επιδιώκουν καμιά συναίνεση παρά μόνο την τυφλή σύγκρουση με την κατ’ εξακολούθηση παραποίηση της πραγματικότητας.

Η καταγγελία τους κατά της κυβέρνησης κι η κωμική απορία τους «σε ποια εποχή βρισκόμαστε» επειδή κλήθηκε ο Πολάκης για εξέταση στο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» της Ασφάλειας Αττικής» (μετά από μήνυση του Φουρθιώτη) μαρτυρά, αν μη τι άλλο, ανενδοίαστο πολιτικό θράσος. 

Γελοιοποιούν και τους εαυτούς τους! Το 2018, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αρχηγός κόμματος και πρώην υπουργός των Τσίπρα-Καμμένου, γνωστό στέλεχος της αριστεράς, κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λαφαζάνης κλήθηκε να δώσει εγγραφές εξηγήσεις για πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, οι οποίες συνδέθηκαν τότε, με τα αδικήματα της αντίστασης, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, φθοράς και διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, εξύβρισης, απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της βίας κατά των αστυνομικών οργάνων.

Εκείνη την …δημοκρατική εποχή, ο Λαφαζάνης κατήγγειλε μέσω του δικηγόρου του ότι αστυνομικοί υποδυόμενοι τους καμεραμάν τον παρακολουθούσαν και χαρακτήρισε την …δημοκρατική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ … «καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας και Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας, που χρησιμοποιεί μεθόδους οι οποίες παραπέμπουν στο σκοτεινό μετεμφυλιακό παρελθόν της χώρας».

Αυτά για να θυμηθούμε κάποια, πρόσφατα σχετικά, γεγονότα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα κατηγορεί τον Μητσοτάκη για σχέσεις με το Μαδούρο! Στο όνομα δε της … «προγραμματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε ακόμη:

Τασούλας: Δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία κατά Πολάκη – Εισαγγελία: Εκ παραδρομής η κλήση για ανωμοτι κατάθεση

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεσπά ο φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τον Λαφαζάνη με πορτρέτο του Χαμενεΐ: Λυπηρό να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα
Αντιπολεμική διαδήλωση υπέρ του Ιράν στο κέντρο της Αθήνας – Με φωτογραφία του Αλί Χαμενεΐ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Λαφαζάνης: Αυτά είναι χονδροειδή ψέματα, δεν συνάντησα ποτέ τον Μεντβέντεφ – Πρώτη φορά λέει ψέματα ο Τσίπρας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα «καρφιά» Ανδρουλάκη: Το κίνημα δεν χωρίζεται σε παρατάξεις ή «τιμάρια»
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών
Ιράν: Τι σημαίνει για τη χώρα και τον πόλεμο η εξόντωση του Λαριτζανί μετά τον Χαμενεϊ
Αραβικά Εμιράτα: Νέες επιθέσεις στα ενεργειακά πεδία αυξάνουν την πίεση στις αγορές – Στις φλόγες κοίτασμα φυσικού αερίου, κλειστό το λιμάνι Φουτζέιρα
Ρωσία: Ο Πούτιν έκανε «ό,τι μπορούσε» για να αποτρέψει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Παπασταύρου: Έχουμε εργαλεία και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης – Είμαστε δίπλα στον πολίτη
H στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει την εντολή να σκοτωθεί ο Λαριτζανί
Νίκος Δένδιας: Απίθανη οποιαδήποτε εμπλοκή στα Στενά του Ορμούζ
Ρούμπιο: Ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες να πιέσουν τις χώρες που βρίσκονται για άμεση δράση κατά του Ιράν
Υπουργείο Εσωτερικών: Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για το 2026 στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας