ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση περί μη απαλλαγής της προηγούμενης διοίκησης της Reds από την ευθύνη της στη διαχείριση της εταιρείας για το 2020 έκανε το διοικητικό συμβούλιο κατά την τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο.
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενόψει αξιώσεων της εταιρείας κατά μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου για ζημίες που προκάλεσαν με πράξεις ή παραλείψεις τους στην εταιρεία ή και συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, στο πλαίσιο διενεργηθησόμενου και εν εξελίξει ελέγχου, οι οποίες είτε έχουν ασκηθεί, είτε θα ασκηθούν στο μέλλον, αδυνατεί να εισηγηθεί προς την Τακτική Γενική Συνέλευση την έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018, της συνολικής διαχείρισης που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση 01.01.2020 έως 31.12.2020.
Σημειώνεται πως μια από τις δύο υποθέσεις που έχουν πάει στη δικαιοσύνη από τον όμιλο Ελλάκτωρ σχετίζονται με τη Reds.
Όπως είπε πριν λίγο ο κ. Παναγιωτόπουλος η εταιρεία οφείλει να ερευνήσει το τι έχει συμβεί σε διάφορες υποθέσεις.
Διαβάστε ακόμη:
Ελλάκτωρ: Ποιες συμβάσεις ξεσκονίζει η διοίκηση για να στείλει στον εισαγγελέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.