• Κοινωνία

    Κινηματογραφική κλοπή με λεία 800 χιλιάδες ευρώ σε έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα στο Ηράκλειο


    Κλοπή που θυμίζει σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο στην έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα. Σύμφωνα με το KRITI.TV, το περιστατικό κατήγγειλε η γυναίκα του.

    Το πολυτελές ακίνητο, αγόρασε πριν πολλά χρόνια ο Ρώσος μεγιστάνας ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια, ενώ η χήρα είχε να το επισκεφτεί τα τελευταία δύο. Όταν έφτασε εκεί μαζί με το σύντροφο της, διαπίστωσε ότι λείπουν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.

    Τότε πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την κλοπή. Χωρίς να θυμάται και η ίδια πόσα χρήματα περιείχε μέσα, το ποσό που εκτιμήθηκε ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί ωστόσο δε βρήκαν ίχνη παραβίασης της έπαυλης.

    Το λάθος που κόστισε στην 55χρονη χήρα, είναι ότι είχε αφήσει το κλειδί σε μία γλάστρα, το οποίο πιθανότατα βρήκαν οι δράστες και εισέβαλλαν μέσα ανενόχλητοι. Το ίδιο συνέβη και με το χρηματοκιβώτιο.

    Η αστυνομία παρόλα αυτά, έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, σαρώνοντας το σπίτι αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Την ίδια στιγμή, αναζητά βίντεο από το φυλάκιο του οικισμού, τα γειτονικά σπίτια και την παραλία. Όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί κάποιο στοιχείο, αφού κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο της καταγγελλόμενης κλοπής.

    Για την κλοπή ενημερώθηκε και ο γιος του Ρώσου επιχειρηματία. Τώρα η 55χρονη καλείται να δώσει εξηγήσεις, πώς τα χρήματα μεταφέρθηκαν στο σπίτι και από πού προέρχονται.

    Διαβάστε ακόμα:

    Μαγνησία: Νεκρός 68χρονος στο σπίτι του – Τι λέει ο ντελιβεράς που ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία (video)

    Εισαγγελία Αρείου Πάγου: Ποινική έρευνα για τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρου Μπαλάσκα

    Γονείς Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλουμε να ακούσουμε τη λέξη ένοχοι»

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ