• Κοινωνία

    Μαγνησία: Νεκρός 68χρονος στο σπίτι του – Τι λέει ο ντελιβεράς που ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία (video)


    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου ενός 68χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγνησίας, αφού ο υπάλληλος ταχυφαγείου που του πήγαινε τακτικά φαγητό ανησύχησε γιατί είχε καιρό να παραγγείλει με αποτέλεσμα να ενημερώσει την αστυνομία.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ο διανομέας ταχυφαγείου, Φώτης Κουτέ, ο οποίος παρέδιδε συχνά φαγητό από την ψησταριά όπου δουλεύει, αλλά και σπιτικό φαγητό στον 68χρονο, δήλωσε ότι «ζούσε μόνος του στον Αλμυρό, ήταν από την Κάλυμνο».

    Όπως ανέφερε, ενώ έβγαινε έξω από το σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία του, κάποια φορά αυτό δεν έγινε και έτσι έφθασε εκείνος έως την πόρτα του σπιτιού του 68χρονου.

    «Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε ο ντελιβεράς, συμπληρώνοντας «του είπα ‘να σε βοηθήσω λίγο’ και του είπα στα ίσα, ‘δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια’. Είπα στη γυναίκα μου, όταν μαγειρεύεις φτιάξε ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό», διευκρινίζοντας μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν ζήτησε ούτε πήρε ποτέ χρήματα από τον άνδρα για αυτήν την κίνηση του.

    Ο Φώτης Κουτέ ανέφερε ότι αργότερα «πήγαν άνθρωποι από το ‘Βοήθεια στο σπίτι’ από τον Δήμο Αλμυρού για να τον βοηθήσουν περισσότερο και διαφορετικά. Όμως ήταν λίγο ‘αυστηρός με τον εαυτό του’ και δεν ήθελε τέτοια βοήθεια. Έπινε και λίγο κρασί και γενικώς αλκοόλ».

    Όπως εξιστόρησε ο διανομέας, είχε μέρες να μάθει νέα του 68χρονου, γεγονός που τον ανησύχησε και τον κινητοποίησε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί, μέσω των αστυνομικών που ειδοποίησε, ότι ο 68χρονος είχε χάσει τη ζωή του.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: Στη φυλακή οι 4 συλληφθέντες ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

    Ψυχολόγος Καρολάιν: Έρευνα για απάτη και παραβίαση επαγγελματικής εχεμύθειας διέταξε η Εισαγγελία

    Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών – Τι υποστηρίζουν



    ΣΧΟΛΙΑ