ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H σχέση μπαμπάδων και παιδιών αλλάζει.
Παρότι το lockdown ανάγκασε τη μητέρα να επωμιστεί τα περισσότερα οικογενειακά βάρη, ο ρολος του πατέρα γίνεται πιο ενεργός.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης: «Η ΔΕΗ από το χείλος της χρεωκοπίας επί ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται εθνικός πρωταθλητής»
- Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 89χρονο να φεύγει με την καραμπίνα στα χέρια μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού
- Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Άλμα 3,9% των καθαρών πωλήσεων το α’ τρίμηνο – Ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική
- Το 5ο επίσημο κατάστημα του δικτύου Levi’s άνοιξε τις πύλες του στο Mediterranean Cosmos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.