ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της παραγωγικής γραμμής του εργοστασίου της Pfizer στο Βέλγιο, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Πλέον το εργοστάσιο, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά για μερικές εβδομάδες προκαλώντας ανησυχία στις κυβερνήσεις της ΕΕ, ξεκίνησε ξανά την παραγωγή εμβολίων, με την εταιρεία να επιστρέφει στο αρχικό πρόγραμμα παραδόσεων προς τα κράτη της Ένωσης.
Μάλιστα, η Pfizer ετοιμάζεται να αυξήσει τις παραδόσεις την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να εκπληρώσει τους αριθμούς για τους οποίους δεσμεύεται για το πρώτο τρίμηνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Reta»: Το φάρμακο-φάντασμα, η μαύρη αγορά, οι προειδοποιήσεις των ειδικών
- Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
- Ποια μεγάλα ξένα funds έχουν βάλει στο στόχαστρο ελληνικές εταιρείες πληροφορικής
- Το «who is who» των νέων αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου της ΝΔ – Ο ελεύθερος χρόνος, οι επιλογές διασκέδασης και τα χόμπι τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.