ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις δοκιμές της τρίτης Φάσης του εμβολίου κατά της Covid-19, καθώς η μελέτη των Φάσεων 1 και 2 έδειξε ότι το προφίλ ασφάλειας και η ανοσογονικότητας υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη.
Η μελέτη της Φάσης 3 θα αξιολογήσει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε ένα δείγμα έως 60.000 ενήλικων ατόμων, με επαρκή αντιπροσώπευση ατόμων άνω των 60 ετών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
«Με το υποψήφιο εμβόλιο στις δοκιμές τρίτης φάσης βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά για να βρούμε μια λύση για τη νόσο COVID-19», δήλωσε ο Mathai Mammen, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Janssen. «Χρησιμοποιήσαμε μια άκρως επιστημονική προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένα στοιχεία για να επιλέξουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο», πρόσθεσε.
Οι μετοχές της Johnson & Johnson μετά από αυτή την ανακοίνωση, σημειώνουν άλμα 2,5% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης βάζουν ξανά στους δρόμους τα… δίλιτρα αυτοκίνητα
- Συναγερμός στην Πολωνία: Καταγγέλλει πως υπέστη «επίθεση» της Ρωσίας στον εναέριο χώρο της – Κλειστά τα αεροδρόμια
- Ντόναλντ Τραμπ: Θέλει από κοινού με την ΕΕ συντονισμένη επιβολή δασμών στην Κίνα και στην Ινδία
- Καιρός: Έως 35°C η θερμοκρασία – Βοριάδες στο Αιγαίο
