ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του έτους ο Όμιλος Quest. Ειδικότερα, οι πωλήσεις του ανήλθαν στα 258,18 εκατ. ευρώ έναντι 229,98 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, καταγράφοντας αύξηση 12,3%.
Στον τομέα της Παραγωγής Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (όμιλος Quest Energy), η εταιρεία σημειώνει ότι:
Κατά το α’ εξάμηνο του 2019 επιτεύχθηκε υπερδιπλασιασμός των μεγεθών της εταιρείας, λόγω της απόκτησης νέων φωτοβολταϊκών πάρκων στο τέλος του 2018. Η συνολική εγκατεστημένη ισχύς στις 30/6/2019 ήταν 13,3ΜW. Στο σύνολο του 2019 εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν σημαντικά τόσο τα έσοδα όσο και τα κέρδη του κλάδου, δεδομένης της νέας επένδυσης που πραγματοποιήθηκε κατά το Γ’ τρίμηνο (Ιούλιος 2019) με την εξαγορά του σε λειτουργία Φ/Β σταθμού ισχύος 11,9 MW (“ΚΥΝΗΓΟΣ Α.Ε”) αυξάνοντας την εγκατεστημένη βάση σε 25ΜW. H επένδυση για την εξαγορά ανήλθε σε €24,6 εκατ. (€3,3 εκατ. κεφάλαιο και €21,3 εκατ. καθαρός δανεισμός).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι πρότεινε να συναντηθεί με τον Πούτιν στις ΗΠΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Ανακοίνωσε προεδρικές εκλογές στις αρχές του 2027 – Βουλευτικές από τον Νοέμβριο
- Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου λέει πως ο πόλεμος εναντίον του Ιράν έσωσε το Ισραήλ από την απειλή «πυρηνικού ολέθρου»
- Λευκός Οίκος: Η συμφωνία με το Ιράν θα βάλει τέλος στην ενεργειακή κρίση – Τα «γκρίζα σημεία» για τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.