ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υποχρεωμένοι είναι όσοι έχουν προϊόντα «χύμα» προς διάθεση σε καταστήματα εστίασης (ταβέρνες, εστιατόρια κτλ) να έχουν σε ευκρινές σημείο έγγραφο με την ταυτότητα προέλευσης αυτών των προϊόντων, σύμφωνα με τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στους αποσταγματοποιούς τσίπουρου, αυτοί μπορούν να διαθέσουν νόμιμα τις ποσότητες τσίπουρου, που έχουν παράξει, αρκεί να τις δηλώσουν, έστω και αν μέχρι τώρα δεν τις διέθεταν με τις νόμιμες διαδικασίες.
Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις της τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή, δίνεται η δυνατότητα στους διήμερους αποσταγματοποιούς να διαθέσουν, με νόμιμα παραστατικά, τα προϊόντα απόσταξης τσίπουρου που έχουν, απλά και μόνο με την δήλωση των αποθεμάτων τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΦΕΤ: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε για τις πασχαλινές αγορές τροφίμων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Στασινός (TEE): «Επικίνδυνο και οπισθοδρομικό το νομοσχέδιο περί αιγιαλού»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρεμένος για υπόθεση Πετσίτη: Ό,τι χρήζει διαλεύκανσης να διαλευκανθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα οικονομικά μεγέθη της ελληνόκτητης ναυτιλίας αποδεικνύουν την δυναμική ανάπτυξης των Ελλήνων εφοπλιστών
- ΗΠΑ και Κίνα κατεβάζουν τους δασμούς σε εμπόριο $60 δισ. – Ποια προϊόντα μπαίνουν στη συμφωνία
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Διαψεύδει απολύσεις εργαζομένων λόγω καταθέσεων στις Αρχές – Θα κινηθεί νομικά
- Thessaly Evros Pass 2026: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις, έως 250 ευρώ η ενίσχυση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.