ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε ο επί σειρά ετών πρεσβευτής της Ελλάδας στην Τουρκία , Φώτης Ξύδας, ο οποίος ήταν επίσης ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Λέσβου στις εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο», καθώς και στις εθνικές εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία το 2012.
O Φωτής Ξύδας υπηρέτησε επί χρόνια στο διπλωματικό σώμα. Διετέλεσε πρεσβευτής της Ελλάδας στην Αυστραλία και το 2007 ανέλαβε την πρεσβεία στην Αγκυρα. Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Η κηδεία του θα γίνει στη Μυτιλήνη την Πέμπτη.
Πηγή: lesvospost.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισόβια στη χήρα και τον εραστή της για τη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος για Πολάκη: Δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα, παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την πρωτοφανή εκτροπή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE
