ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.
Με κεντρικό σύνθημα «Μόνιμη και σταθερή εργασία, όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
«Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι αγώνας κοινός. Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αγώνας ενάντια σε όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενάντια στις απολύσεις, είναι αναγκαίος όρος για μια αξιοπρεπή διαβίωση”», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημοσίου τομέα.
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για τις καταρρεύσεις κτηρίων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα που πέρασε τα σύνορα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γρίπη: Τι συμβαίνει και γέμισαν τα νοσοκομεία – Αύξηση και σε θανάτους
- Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ της Χίμαιρας
- Aeon: Ανατροπές στο ενημερωτικό δελτίο για την IPO των 250 εκατ., μετά τις αποκαλύψεις του mononews
- Τράπεζα Πειραιώς: «Κλειδώνει» θέση στο νέο Ταμείο Άμυνας της ΕΤΕπ με €100 εκατ.