ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.
Με κεντρικό σύνθημα «Μόνιμη και σταθερή εργασία, όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
«Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι αγώνας κοινός. Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αγώνας ενάντια σε όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενάντια στις απολύσεις, είναι αναγκαίος όρος για μια αξιοπρεπή διαβίωση”», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημοσίου τομέα.
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για τις καταρρεύσεις κτηρίων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα που πέρασε τα σύνορα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
