ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απόφαση του Σαμαρά, οι κοριοί του Τσίπρα, ο Ρουμπάτης και τα «βαλιτσάκια», το ατόπημα του Χάρη και οι υπέροχες φανταρίνες
Στη φυλακή θα οδηγηθεί για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης για την παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα, ο Γεωργιανός που προσήχθη ως ύποπτος κατασκοπείας στη ναυτική νατοϊκή βάση της Σούδας.
Το Αυτόφωρο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, χωρίς να του δώσει αναστολή.
Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι οδηγός νταλίκας.
Ο 36χρονος με την αζέρικη καταγωγή, βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από την ΕΥΠ.
Ο ίδιος αρνείται ότι είναι κατάσκοπος.
Ο Γεωργιανός δικάστηκε από το Αυτόφωρο για την παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα ενώ η σοβαρή δικογραφία της κατασκοπείας βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Διαβάστε επίσης:
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ιδρύει Παρατηρητήριο Καθυστερήσεων και Κακοδικίας
Φωτογραφίες της Καισαριανής: Αναμένεται η επίσημη δημοσιοποίησή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την υβριδική επίθεση στο αεροδρόμιο της Λειψίας
- Γαλλία: Τέταρτο κύμα καύσωνα προ των πυλών – Άνω των 35°C αναμένεται να φτάσει το θερμόμετρο
- Χρυσός: Βουτιά αγγίζοντας χαμηλό 2 εβδομάδων – Το sell-off στα ομόλογα και τα στοιχήματα για αύξηση επιτοκίων
- Οδηγούμε το ηλεκτρικό Peugeot e408
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.