Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την τρίτη ο επικεφαλής της Cepal, Θεόδωρος Αθανασόπουλος. Το ανώτατο στέλεχος χτυπήθηκε από δύο άγνωστους χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι γνωστή η αιτία αυτής της επίθεσης.

Για το σημερινό συμβάν –που έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στα στελέχη του χρηματοπιστωτικού κλάδου- έχει ενημερωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος, η κυβέρνηση, η ΕΛΑΣ, το υπουργείο προστασίας του Πολίτη.

1

Σε ανακοίνωσή της η Cepal επιβεβαιώνει το γεγονός και τονίζει:

Η εταιρεία CEPAL επιβεβαιώνει ότι σήμερα το πρωί ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Θ. Αθανασόπουλος δέχθηκε επίθεση από άτομα αγνώστων στοιχείων.

Είναι καλά στην υγεία του.

Η εταιρεία καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Για λόγους σεβασμού της διαδικασίας και της ιδιωτικότητας, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή»