ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
SKY express: Ισχυρό άλμα 29,7% στην επιβατική κίνηση στο β’ τρίμηνο – Άνοδος στα έσοδα από τακτικές πτήσεις
Η SKY express ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω αναστολής της λειτουργίας του εναέριου χώρου του Ισραήλ, οι προγραμματισμένες πτήσεις της από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ATH) προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν (TLV), καθώς και οι πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν (TLV) προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ATH), για το διάστημα από Κυριακή 1 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ακυρώνονται.
Για τη διευκόλυνσή του το επιβατικό κοινό, μπορεί να επιλέξει μία από τις παρακάτω διαθέσιμες εναλλακτικές:
1. Δωρεάν αλλαγή του εισιτηρίου σε μελλοντική πτήση του ίδιου δρομολογίου με ημερομηνία αναχώρησης ως 31/12/2026, μέσω της επιλογής «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ» στο skyexpress.com.
2. Ακύρωση της κράτησης και έκδοση credit voucher, που αντιστοιχεί στο ποσό του εισιτηρίου σας, με διάρκεια ισχύος 12 μηνών, μέσω της επιλογής «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ» στο skyexpress.com.
3. Ακύρωση της κράτησης και επιστροφή χρημάτων, κατόπιν επικοινωνίας στο [email protected].
Επιπλέον, για τους επιβάτες που έχουν κράτηση από/προς Τελ Αβίβ για πτήσεις έως και 15/03/2026, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να προβούν, κατόπιν επικοινωνίας στο [email protected], σε:
– Δωρεάν αλλαγή του εισιτηρίου σε μελλοντική πτήση του ίδιου δρομολογίου με ημερομηνία αναχώρησης ως 31/3/2026
– Ακύρωση της κράτησης και έκδοση credit voucher, που αντιστοιχεί στο ποσό του εισιτηρίου σας, με διάρκεια ισχύος 12 μηνών
Διαβάστε επίσης:
Σούδα: Ποινή φυλάκισης 2 ετών στον Γεωργιανό για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ιδρύει Παρατηρητήριο Καθυστερήσεων και Κακοδικίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντι-NAVTEX από την Αθήνα μετά την κίνηση της Τουρκίας να στείλει ερευνητικό σκάφος νότια του Καστελόριζου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 19 καταδίκες για «μαϊμού» αγροτικές επιδοτήσεις – Δήλωναν ψευδείς εκτάσεις
- Robeson Reeves (CEO Bally’s Intralot): Έως τις αρχές του 2027 η ολοκλήρωση εξαγοράς της Evoke
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρήγγειλε τρία πλοία αξίας 347,1 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.