ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Oι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν έναν Έλληνα υπήκοο στον Έβρο την ώρα που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με παράνομο τρόπο.
Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές πρόκειται για 50χρονο ποινικό με τα αρχικά Μ.Α. ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας υπήκοος βρίσκεται στο τμήμα αλλοδαπών της Αδριανούπολης με σκοπό εκδοθεί στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκε πτώμα πάνω σε βράχια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιφνίδιος θάνατος υπαξιωματικού στη φρεγάτα «Ψαρά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Πάνω από 58.000 εκτοπισμένοι μετά τα ισραηλινά πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ
- Εμανουέλ Μακρόν: Στη Μεσόγειο έρχεται το Σαρλ ντε Γκολ – Στέλνει βοήθεια στην Κύπρο
- Τέταρτη ημέρα χάους στη Μέση Ανατολή: Τραμπ κατά Ισπανίας και Βρετανίας, εξετάζει την προστασία των tankers στα Στενά του Ορμούζ – Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου
- Ισπανία σε Τραμπ: Έχουμε τους πόρους να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από το εμπορικό εμπάργκο των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.