ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πίτα για τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ έκοψε σήμερα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το φλουρί έπεσε αρχικά στο γραφείο Τύπου, αλλά με παρέμβαση του προέδρου, η διαδικασία επαναλήφθηκε για να πέσει τελικά στον ΣΚΑΙ.
Το πρώτο κομμάτι κόπηκε για το Αθηναϊκό Πρακτορείο και το επόμενο για τη Δημόσια Τηλεόραση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Να αποκαλύψει ο Αλ.Τσίπρας ποιοι είναι οι «πρόθυμοι» βουλευτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.