ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η IDE (INTRACOM Defense Electronics), η εταιρεία-ηγέτης στην Ελλάδα στην κατασκευή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συμμετοχή στην κατασκευή των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT, υπέγραψε νέα σύμβαση με τη Raytheon.
Η συμφωνία ανέρχεται σε 38,1 εκατ. δολάρια και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2020. Στο πλαίσιο αυτό η IDE θα αναθέσει σημαντικό μέρος του έργου σε άλλες ελληνικές εταιρείες, συμβάλλοντας έτσι θετικά στη βιομηχανική παραγωγή της χώρας μας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
Με τη σύμβαση αυτή η IDE βασιζόμενη στις δυνατότητες, τη συνέπεια, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του κόστους της, επεκτείνει και εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία και τον προσανατολισμό της, καταλήγει η εταιρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Interlife: Αύξηση της εγγεγραμμένης παραγωγής και συνέχιση της κερδοφορίας για την ασφαλιστική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη ΓΕΚ και Άκτωρ και τι συμβαίνει με την Alpha Κύπρου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Ζαρκαλής στο mononews: Τα σχέδια της Wind για την επίτευξη των στόχων. Τι γίνεται με τη Forthnet
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.