ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έγκλημα στο Μαρούσι: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 23χρονη
Σε έναν αντιεξουσιαστή, 50 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε μόνος του στην ΓΑΔΑ, ανήκει, τελικά, το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε η 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση που πραγματοποίησε ομάδα ατόμων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Κολωνάκι.
Ο αντιεξουσιαστής, που είναι παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σημειώνεται, ότι το όπλο που εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στο συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή του Γκύζη, εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eπίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση: Βρέθηκαν όπλο και αλεξίσφαιρo γιλέκo στο σπίτι της 23χρονης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον εισαγγελέα 26χρονος και 23χρονη που συνελήφθησαν για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση με βαριοπούλες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος για ΕΛΤΑ: Μάχη οπισθοφυλακής από την αντιπολίτευση για ένα μοντέλο λειτουργίας που δεν υπάρχει πλέον πουθενά στον κόσμο
- ΤΙΤΑΝ: Με νέα εξαγορά στην Κρήτη ενισχύει τη στρατηγική καθετοποίησης
- Παπουτσάνης: Στο 22,67% μειώθηκε το ποσοστό του Γ. Γκάτζαρου
- Χαμάς: Θα παραδώσει τη σορό ενός ακόμη ομήρου το βράδυ