ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε ομάδα ατόμων το μεσημέρι της Τρίτης. Περίπου 10 άτομα πέρασαν έξω από τα γραφεία στην οδό Μασσαλίας 22, έσπασαν την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο και πέταξαν φέιγ βολάν.
Στα χαρτάκια που πέταξαν, ζητούσαν να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε στα Εξάρχεια προσαγωγή δύο ατόμων, που βρέθηκε να έχουν στην κατοχή τους μολότοφ, αλλά ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί αν συμμετείχαν στην επίθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισβολή και στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην Θεσσαλονίκη, υπέρ Κουφοντίνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβάλλεται για τον Φεβρουάριο του 2019 η δίκη των 12 μελών του Ρουβίκωνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικές τράπεζες: Από τα «κόκκινα» δάνεια του 45% σε κεφαλαιοποίηση άνω των 50 δισ. ευρώ – Οι 20 αριθμοί της μεγάλης επιστροφής
- Μουντιάλ 2026: Η πολιτική «εισβάλλει» στον τελικό Αργεντινή-Ισπανία – Τραμπ, Σάντσεθ, Μέσι και Μαλβίνες στο επίκεντρο
- ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πρόεδρος της ΚΟ η Ρένα Δούρου με 7 ψήφους
- Ρωσία-Ουκρανία: Νέο κύμα αεροπορικών επιθέσεων – Νεκροί, τραυματίες και πλήγματα σε λιμάνια και πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.