• Κοινωνία

    Έγκλημα στο Μαρούσι: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 23χρονη

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στο Μαρούσι με πρωταγωνίστρια μία 17χρονη μαθήτρια η οποία κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη επισκέφτηκε τη 17χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε ύστερα από τσακωμό των δύο κοριτσιών.

    Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης, που γύρισε στο σπίτι και αντίκρυσε την 22χρονη μες στα αίματα.

    Δυστυχώς το θύμα είχε ήδη υποκύψει στα πολλαπλά τραύματά της. Η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης το απόγευμα της Δευτέρας και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

    Ιατροδικαστική εξέταση

    Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο θύμα. Η 17χρονη χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει και να «λιώσει» το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, όχι με ένα αλλά με δύο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερες από 40 μαχαιριές σε πρόσωπο και λαιμό!

    Μάλιστα, από την άγρια επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τραυματίστηκε και η ίδια, καθώς της κόπηκε ο τένοντας και μετεφέρθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου της παρεσχέθη ιατρική βοήθεια.

    Έγκλημα πάθους

    Η 17χρονη, συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, μετήχθη χθες το απόγευμα από τον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που κρατείται στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημήτρη Γαλεντέρη. Ο κ. Θεοδωροπουλος εξερχόμενος των δικαστηρίων έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους».

    Ψυχολογικά προβλήματα

    Όπως είπε, τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής καθώς έμεναν και σε κοντινές περιοχές, ενώ παρά το γεγονός πως οι γονείς δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης μίλησε για ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και σημείωσε πως ενώ παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αυτό δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

    Διαβάστε επίσης

    Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Στον εισαγγελέα οδηγείται η 17χρονη – Τι είπε στην ΕΛΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ