• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τι κατέθεσε η 23χρονη για όσα πέρασε στα χέρια του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης


    Για τις 18 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του 53χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι, με το πρόσχημα της εύρεσης μιας κοπέλας για να τον βοηθάει στο σπίτι, βασάνισε, κράτησε παράνομα και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε διαμέρισμα στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

    Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής, κατέθεσε η 23χρονη που κλήθηκε να περιγράψει τα όσα έζησε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του 53χρονου.

    Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της φέρεται να ανέφερε ότι αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο και ότι προσπάθησε να ξεφύγει, όμως εκείνος, παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης, έτρεξε και την έπιασε. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος έχει εμφανίσει πιστοποιητικά που δείχνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο εδώλιο σήμερα o 53χρονος «τυφλός» που νάρκωσε και βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τυφλός» βιαστής Δάφνης: Αρνήθηκε ξανά, παρά τα βίντεο και τις φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ