ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελλάδα κέρδισε το επονομαζόμενο «Όσκαρ Τουρισμού» από το Διεθνές Κέντρο για την Προβολή και Ανάπτυξη της βιομηχανίας του Τουρισμού και της Eστίασης SACEN International και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, για το 2018.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ και μεταδίδει το ΑΠΕ, η επιτροπή επιλέγει τους νικητές στις κατηγορίες: τουριστικός προορισμός, επαγγελματικός τουρισμός, πολιτιστικός προορισμός, τουριστικό πρακτορείο, γαστρονομικός τουρισμός, καλύτερη επιχείρηση στο χώρο της εστίασης, προσωπικότητα του έτους για τον Τουρισμό στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Για τον σκοπό αυτό επισκέπτεται όλους τους αξιολογούμενους προορισμούς και επιχειρήσεις στις 18 χώρες που συμμετέχουν και συγκεκριμένα: Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Τυνησία, Μάλτα, Κύπρο, Ελλάδα και φυσικά την Σερβία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας για το 2018 (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greek Travel Show 2018: Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός επιστρέφει για 2η χρονιά!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοινωνικός τουρισμός: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Οι δικαιούχοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΟΔΥ: Σε έξαρση η «σούπερ γρίπη» – Ναι στο εμβόλιο ακόμη και τώρα, ποιοι να προσέξουν
- Τέλος τα «συσσίτια» στις ευάλωτες οικογένειες, έρχονται οι προπληρωμένες κάρτες – Το σχέδιο της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
- Κοινωνικές κατοικίες στα νησιά: όταν ο Λιβάνιος δίνει λύση