ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση στην Βουλή μεταξύ Μαρινάκη – Τζανακόπουλου για το Alitheia Forum – «Ήσασταν στην κυβέρνηση που έχει πάει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο»
Εκνευρισμένος εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά το τέλος της 4ωρης “κλειστής” συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής με αντικείμενο ενημέρωση των μελών της για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο.
Οι δηλώσεις που έγιναν διαρκούσης της συνεδρίασης, από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς, όχι μόνο δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από δημοσιογράφους, αλλά δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για την παραβίαση του απορρήτου της συζήτησης.
«Κάνω τη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να είμαι σοβαρός και να μην λέω πράγματα που δεν είπα μέσα. Κάποιοι έκαναν δηλώσεις και είπαν πράγματα που δεν είπαν στην επιτροπή», είπε εξερχόμενος της Επιτροπής ο Νίκος Κοτζιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Κοτζιάς παραδέχεται πως δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα γυρίσουν στην Ελλάδα οι Έλληνες στρατιωτικοί!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Murban: Το «άγνωστο» πετρέλαιο του Κόλπου που έσπασε κάθε ρεκόρ
- Ανάλυση Reuters: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ντόναλντ Τραμπ – Χάνει τον έλεγχο στον πόλεμο με το Ιράν
- Παύλος Μαρινάκης: Δεύτερη σειρά μέτρων όταν κριθεί αναγκαίο
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.