ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Τζινιέρης (Pfizer Hellas) στο mononews: Το όραμα του νέου προέδρου και ceo για την πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία
Η Pfizer Hellas, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε πρόσφατα εθελοντικές ενέργειες, με βασικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη. Βασικοί συντελεστές των δράσεων αυτών ήταν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων στο Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών(ΚΑΣΠ) στην Αθήνα και στο «Παιδικό Χωριό SOS» στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες των εθελοντών της Pfizer Hellas, που συμμετείχαν στη διήμερη δράση στην Αθήνα, διαμόρφωσαν, μεταξύ άλλων, μια όμορφη και ασφαλή παιδική χαρά και ανακαίνισαν δύο παιδαγωγικές αίθουσες για τα περίπου 50 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, στα οποία παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης από το Κέντρο. Παράλληλα, περίπου 25 εθελοντές εργαζόμενοι από τη Β. Ελλάδα, ανακαίνισαν την αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του Παιδικού Χωριού, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, να ψυχαγωγούνται και να περνούν στιγμές δημιουργικότητας σε έναν ευχάριστο και φωτεινό περιβάλλον.
Η κα. Όλγα Λεβέντη, Διευθύντρια του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας δήλωσε σχετικά: «Με δεδομένη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αυξημένες απαιτήσεις για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών του Κέντρου, η προσφορά της Pfizer Hellas και των εργαζομένων της, αποτελεί για εμάς βοήθεια ανεκτίμητη και το βασικότερο διαπιστώσαμε ότι η προσφορά δεν περιορίστηκε μόνο στη παροχή ανιδιοτελούς κοινωνικού έργου, αλλά αφορά στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, χαρακτηρίζεται από υψηλή αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον στον πλησίον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, τους εργαζόμενους και τα παιδιά μας, τους αποδέκτες της προσφοράς αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, μαζί με τις ευχές μας για τη συνέχιση και στο μέλλον αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας.»
Ο κ. Άκης Δρεπανίδης Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου & Στέγης Νέων Θεσσαλονίκης, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Pfizer και τους εργαζομένους της που με τόσο κέφι και ενθουσιασμό προσέφεραν το χρόνο τους και όχι μόνο, ως ένα ελάχιστο δείγμα της ευαισθησίας και της υπευθυνότητας που τους διακρίνει τόσο ως εταιρεία, όσο και ως μεμονωμένα πρόσωπα»..
Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas και επικεφαλής του προγράμματος Ε.Κ.Ε, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μια φορά μας δόθηκε η ευκαιρία, να συνεργαστούμε με δύο τόσο αξιόλογους φορείς, που προσφέρουν πραγματικά σπουδαίο έργο, και να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που χρειάζονται τη στήριξή μας. Τα χαμόγελα και η χαρά που είδαμε στα πρόσωπά τους, αποτελούν για εμάς την πιο μεγάλη ανταμοιβή και ενισχύουν τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε την αποστολή μας, που είναι να υπηρετούμε την Υγεία και τη Ζωή.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.