ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ναυτιλία: Επιστρέφει η δύναμη του ανέμου – Έως 200 εμπορικά πλοία με αιολική πρόωση και εξοικονόμηση καυσίμων 25%
Σε μια εντυπωσιακή τελετή στα ναυπηγεία Hengli Heavy Industry, η Centrofin Management Inc. προχώρησε στην ονοματοδοσία τριών νέων bulk carriers χωρητικότητας 82.000 dwt, τα οποία έλαβαν τα ονόματα ULSAN, SHILLA και PACIFIC, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο CEO της Centrofin Γιάννης Προκοπίου, μαζί με ανώτερα στελέχη της Hengli Heavy Industry. Από το 2024, η Centrofin έχει παραγγείλει συνολικά οκτώ Kamsarmax bulk carriers στη Hengli, με την ταυτόχρονη ονοματοδοσία τριών πλοίων να αποτυπώνει τόσο την κλίμακα της επενδυτικής της επέκτασης όσο και τις δυνατότητες της κινεζικής ναυπηγικής μονάδας στη μαζική παραγωγή.
Σημειώνεται ότι ο διαφοροποιημένος στόλος της Centrofin αποτελείται από 29 δεξαμενόπλοια, τέσσερα εκ των οποίων είναι υπό ναυπήγηση, και 26 bulk carriers.
Διαβάστε επίσης:
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star 2 – Πραγματοποιούνται έλεγχοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Αμετάβλητα αναμένονται τα επιτόκια στη συνεδρίαση της Πέμπτης – Οι αγορές αναζητούν σήματα από τον Γουόρς
- Ray-Ban: Νέα επίθεση Ντελ Βέκιο εναντίον Φραντσέσκο Μιλέρι – «Απέτυχε να εντοπίσει υποψηφίους για τον ρόλο του CEO»
- Αντέχεις οικονομικά για ΙΧ;
- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την 28η Οκτωβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.