Ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Formula 1 έζησαν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο, σε πέντε πόλεις της Ελλάδας, μέσα από το εντυπωσιακό roadshow με πρωταγωνιστή το showcar της McLaren F1 Team.


Η εκκίνηση αυτής της μοναδικής περιοδείας έγινε στη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ, με τα απαραίτητα pit stops να πραγματοποιούνται σε Ιωάννινα, Λάρισα και Πάτρα.

Η καρό σημαία του τερματισμού έπεσε στην Αθήνα, με το showcar της McLaren F1 Team να μετατρέπεται σε hot spot, το Σαββατοκύριακο του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ταχύτητας και διάδρασης.
Δείτε το βίντεο:
Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες συνολικά
Το εντυπωσιακό showcar αποτέλεσε σημείο αναφοράς και στις πέντε πόλεις που επισκέφθηκε, προσελκύοντας συνολικά περισσότερους από 70.000 επισκέπτες, οι οποίοι σχημάτισαν ουρές για να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.


Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και όχι μόνο, δοκίμασαν επίσης, τις οδηγικές τους ικανότητες σε προσομοιωτές Formula 1, ενώ μεταμορφώθηκαν σε… πιλότους της McLaren F1 Team μέσα από ένα εντυπωσιακό AI photobooth.

Η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα περιοδεία του showcar της McLaren F1 Team στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε χάρη στον ΟΠΑΠ και τη μητρική του, Allwyn, η οποία είναι Official Partner της McLaren και της Formula 1.

Διαβάστε επίσης:
Over από τα Κύπελλα Ελλάδας και Ιταλίας
Χρήστος Μουζακίτης: Η ιστορία του 18χρονου golden boy του Ολυμπιακού
Η Ευρώπη παραμιλά για τον περιζήτητο Καρέτσα! «Είτε φέτος, είτε του χρόνου θα πάρω μεταγραφή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εύβοια: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Επισκοπή – Ερευνώνται τα αίτια
- British Steel: Γιατί η Κίνα παρακολουθεί στενά την εθνικοποίησή της – Τι ζητεί από την Βρετανική κυβέρνηση
- Κουβέιτ κατά Ιράν για επιθέσεις σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις και απαραίτητες υποδομές
- Γιάννης Γκάνος (Alpha Real Estate Services): Ισχυρές αντοχές από την ελληνική αγορά ακινήτων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Μιλτιάδης Μαρινάκης: Στη λίστα των FΤ με τους κληρονόμους δισεκατομμυριούχων που χαράζουν τη δική τους πορεία
Τι λένε οι πονηροί για το ράλι της Metlen, τα κέφια του Εξάρχου και τα 800 εκατ. της Aktor, το «μαύρο» στον Τόλη, το «μπλόκο» Πιστιόλη στο Ντουμπάι, οι νέες business της Δασκαλαντωνάκη, το κάλεσμα της Καποπούλου στη Μύκονο και ο καυγάς για δίμετρη καλλονή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.