ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στην αίθουσα «Έλλη Παππά», του υπουργείου Παιδείας.
Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη.
Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Το διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες, τόνισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης για βάσεις: «Στόχος μας μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Δείτε στο mononews τα αποτελέσματα για ΑΕΙ-ΤΕΙ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις των εισαγωγικών εξετάσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.